TEZKOR-QIDIRUV ISHLARIDA ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISHNI TAKOMILLASHTIRISH - Mamurov Murodiljon Ro‘zimatovich (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya.  Mazkur  maqolada  darknetdagi  onlayn  platformalarda  sodir etilayotgan  kiberjinoyatlarning  zamonaviy  holati,  ularning  rivojlanish  tendensiyalari, jinoyatlarning  sodir  etilish  mexanizmlari  hamda  ularni  fosh  etishdagi  dolzarb muammolar  kompleks  tarzda  tahlil  qilingan.  Shuningdek,  ushbu  jinoyatlarga  qarshi kurashishning huquqiy, tashkiliy va texnologik yo‘nalishlari yoritilgan.