TA’LIMNI BOSHQARISHDA RAQAMLI EKOTIZIM - Ibragimov Muhammadjon Shuxratbek oʻgʻli (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya:  Mazkur  maqola  ta’lim  boshqaruvida  raqamli  ekotizimning ahamiyati,  uning  shakllanish  va  rivojlanish  bosqichlari  hamda  zamonaviy  ta’lim tizimiga ta’siri haqida tahliliy mulohazalar bilan yozilgan. Raqamli ekotizim tarkibiy qismlari,  ularning  bir-biriga  integratsiyalashuvi  va  samaradorlik  omillari, shuningdek, davlat siyosatidagi o‘rni va istiqbollari yoritilgan. Unda ta’lim jarayonida raqamli texnologiyalarni joriy etish natijasida paydo bo‘ladigan yangi imkoniyatlar, muammolar va ularni bartaraf etish yo‘llari muhokama qilinadi.