XULQI OG‘ISHGAN BOLALAR BILAN ISHLASHDA MAKTAB AMALIYOTCHI PSIXOLOGINING VAZIFALARI - Tojiboyev Baxodir Toxirjonovich (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada xulqi og‘ishgan bolalar bilan ishlashda maktab amaliyotchi psixologining vazifalari, bunday o‘quvchilarda kuzatiladigan xulqiy muammolarning psixologik  sabablari  hamda  ularni  bartaraf  etishning  samarali  yo‘llari  yoritilgan. Shuningdek,  profilaktik,  diagnostik  va  korreksion  ishlarning  mazmuni  hamda  oila, maktab va psixolog hamkorligining ahamiyati tahlil qilingan.