O‘QUVCHILARDA QO‘RQUVNING YUZAGA KELISHI VA UNI BARTARAF ETISHNING PSIXOLOGIK YECHIMLARI - Urolova Madina Muxtor qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  o‘quvchilarda  qo‘rquv  hissining  yuzaga  kelish  sabablari, uning  psixologik  xususiyatlari  hamda  uni  bartaraf  etishning  zamonaviy  psixologik usullari  yoritilgan.  Shuningdek,  qo‘rquvning  o‘quv  jarayoniga  ta’siri  va  maktab psixologining profilaktik hamda korreksion faoliyati tahlil qilingan.