MUSIQA MAKTABLARIDA O'QITUVCHILARNING IJODIY FAOLLIGINI OSHIRISH YO'LLARI - DO‘SMATOVA MALIKA ODILJONOVNA (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA.Mazkur  maqolada o‘quvchi bolalarning  musiqiy  ijodkorlik qobiliyatini  shakillantirishda  mustaqil  fikrlashning  nazariy  ahamiyati  haqida  fikr-mulohazalar yurutilgan. Shuningdek, ijodkorlik qobiliyatini shakillantirishda pedagok hodimning vazifalari ham bayon etilgan.