ILK O`SPIRINLIK DAVRIDA UCHRAYDIGAN PSIXOLOGIK NOMUTANOSIBLIKLAR VA ULARNI BARTARAF ETISH - Shoqulova Nozima Sharofovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  ilk  o‘spirinlik  davrida  uchraydigan  psixologik nomutanosibliklar,  ularning  kelib  chiqish  sabablari  hamda  yoshlar  shaxsining rivojlanishiga ta’siri yoritilgan. Shuningdek, mazkur davrda kuzatiladigan emotsional, ijtimoiy  va  shaxsiy  muammolarni  bartaraf  etishning  psixologik  usullari  ham  tahlil qilingan.