JAMOADA MUNOSABATLARARO NIZOLARNING KELIB CHIQISHIGA SABAB BOʻLUVCHI PSIXOLOGIK OMILLAR - S - Khodjaeva Dilnoza Maxmudjanovna, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada jamoada munosabatlararo nizolarning yuzaga kelishiga sabab bo‘luvchi psixologik omillar tahlil qilingan. Shaxslararo munosabatlarda uchraydigan kelishmovchiliklarning psixologik manbalari, ularning jamoa faoliyatiga ta’siri hamda nizolarni  oldini  olish  va  bartaraf  etish  yo‘llari  yoritilgan.  Shuningdek,  sog‘lom psixologik muhitni shakllantirishning ahamiyati ochib berilgan.