KICHIK BIZNESNI RIVOJLANTIRISHDA RAQAMLI MARKETINGNING ROLI - Qalandarova Maryam Jo’rayevna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya   Ushbu  maqolada  kichik  biznes  faoliyatini  rivojlantirishda  raqamli marketingning  ahamiyati,  uning  asosiy  vositalari  va  tadbirkorlik  subyektlari  uchun yaratayotgan  imkoniyatlari  tahlil  qilinadi.  Shuningdek,  raqamli  marketing strategiyalarining  mijozlar  bazasini  kengaytirish,  savdo  hajmini  oshirish  hamda biznesning raqobatbardoshligini ta’minlashdagi o‘rni yoritiladi.