SURUNKALI LAB YORIQLARINI MAHALLIY DAVOLASHNING KLINIK HOLATI - Xudayberganova.M.X (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Bugungi  kunga  qadar  surunkali  lab  yoriqlarini  tashxislash  va  davolashning ko'plab usullari, shu jumladan umumiy va mahalliy davolash sxemalari taqdim etilgan.  Biroq,  ushbu  patologiya  bilan  og'rigan  bemorlarning  soni  doimiy  ravishda  o'sib bormoqda, shuning uchun uni davolash uchun yangi dorilar va usullarni izlash muhim va asoslidir.  Maqolada surunkali lab yoriqlarini lokal anestezik bilan blokirovka qilish va  davolash  rejimiga  kollagen  o'z  ichiga  olgan  preparatni  qo'llash  bilan  mahalliy davolashning klinik holati keltirilgan, bu yaxshi klinik natijani ko'rsatdi.