IQTISODIY OʻSISHNI BAHOLASHDA MATIMATIK MODELLARDAN FOYDALANISH - Ashurov Bakhtiyor Iskandarovich, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotation:  Ushbu  maqola  iqtisodiy  oʻsishni  baholashda  matematik modellarning  ahamiyatini  tahlil  qiladi.  Matematik  modellar  yordamida  iqtisodiy jarayonlar va ularning natijalari aniqroq baholanadi va prognoz qilinadi.