INVESTITSIYA QARORLARINI QABUL QILISHDA MATIMATIK XISOB KITOBLARNI AXAMIYATI - Ashurov Bakhtiyor Iskandarovich, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotation:  Ushbu maqola  investitsiya qarorlarini qabul qilishda  matematik hisob-kitoblarning  ahamiyatini  o'rganadi.  Matematik  modellar  va  hisob-kitoblar investitsiya  jarayonida  risklarni  baholash  va  samaradorlikni  oshirishda  muhim  rol o'ynaydi.