SUNIY INTILEKT VA MATIMATIK ALGORITMLARNING IQTISODIYOTDA QOʻLLANISHI - Ashurov Bakhtiyor Iskandarovich, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotation:  Ushbu  maqola  suniy  intellekt  va  matematik  algoritmlarning iqtisodiyotdagi ahamiyatini tahlil qiladi. Ushbu texnologiyalar iqtisodiy jarayonlarni qanday osonlashtirishi va samaradorligini oshirishi haqida fikrlar bildiriladi.