IQTISODIYOTDA TRANSPORT MASALASINING QO‘YILISHI VA YECHISH USULLARI - Ashurov Bakhtiyor Iskandarovich (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotation: Ushbu maqolada iqtisodiyotda transport masalasining qo'yilishi va yechish  usullari  tahlil  qilinadi.  Transportning  iqtisodiy  rivojlanishdagi  o‘rni, muammolari va ularni hal etish yo‘llari ko‘rsatib beriladi.