IQTISODIYOTDA MOLIYAVIY MATEMATIKANING O‘RNI: NAZARIY VA AMALIY - Ashurov Bakhtiyor Iskandarovich, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotation: Ushbu maqolada iqtisodiyotda moliyaviy matematikaning o‘rni, uning  nazariy  asoslari  va  amaliy  qo‘llanilishi  ko‘rib  chiqiladi.  Moliyaviy matematikalar  iqtisodiy  jarayonlarni  tahlil  qilishda  muhim  ahamiyatga  ega  bo‘lib, iqtisodiy qarorlar qabul qilishda yordam beradi.