MOLIYAVIY RISKLAR VA STOXASTIKA - Uralov Sardor; Ashurov Bakhtiyor Iskandarovich (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotation:  Ushbu  maqolada  moliyaviy  risklar  va  stoxastika  o'rtasidagi bog'lanishlar tahlil qilinadi. Moliyaviy risklarning turli xil turlari va ularni baholashda stoxastik usullar qanday qo'llanilishi haqida ma'lumotlar keltiriladi.