O‘YINLAR NAZARIYASI VA STRATEGIK QARORLAR - Uralov Sardor; Ashurov Bakhtiyor Iskandarovich (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotation: O‘yinlar nazariyasi va strategik qarorlar o‘rtasidagi bog‘liqlikni o‘rganish, iqtisodiyot va ijtimoiy fanlarda muhim ahamiyatga ega. Ushbu maqolada o‘yinlar  nazariyasining  asosiy  tushunchalari  va  strategik  qarorlar  qabul  qilish jarayonidagi roli ko‘rib chiqiladi.