SUN’IY INTELLEKT VA EKONOMETRIKA - Uralov Sardor,; Ashurov Bakhtiyor Iskandarovich, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotation:  Ushbu  maqola  sun'iy  intellekt  va  ekonometrika  o'rtasidagi aloqalarni o'rganadi. Sun'iy intellektning iqtisodiy modellarni rivojlantirishdagi roli va imkoniyatlari  tahlil  qilinadi.  Ekonometrik  usullar  yordamida  sun'iy  intellektni qo'llashning foydalari ko'rib chiqiladi.