SUN’IY INTILEKT VA KATTA MALUMOTLAR ASRIDA EKONOMETRIKA VA MASHINALI OʻRGANISH - Ashurov Bakhtiyor Iskandarovich (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotation:  Ushbu  maqolada  sun’iy  intilekt  va  katta  ma'lumotlar  asrida ekonometrika  va  mashinali  oʻrganishning  ahamiyati  va  o'zaro  bog'liqligi  ko'rib chiqiladi.  Ushbu  sohalar  iqtisodiy  tadqiqotlar  va  qaror  qabul  qilish  jarayonlarini qanday o'zgartirayotganini tahlil qilamiz.