IQTISODIYOTDA MATEMATIK MODELLASHTIRISH - B.I.Ashurov, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotation:  Ushbu  maqola  iqtisodiyotda  matematik  modellashtirishning ahamiyati  va  qo'llanilishi  haqida  ma'lumot  beradi.  Matematik  modellar  yordamida iqtisodiy jarayonlarni tahlil qilish va prognozlash imkoniyatlari ko'rib chiqiladi.