SUNʼIY INTELLEKT MATEMATIKASI(NEYRON TARMOQLAR, OPTIMALLASHTIRISH) - Mamaraimova Shahzoda, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotation: Ushbu maqola sunʼiy intellekt matematikasining asosiy jihatlarini, jumladan,  neyron  tarmoqlar  va  optimallashtirish  usullarini  muhokama  qiladi. Matematik asoslar va amaliy qoʻllanishlar keltiriladi.