EHTIMOLLAR NAZARIYASI VA STATISTIKASI - Ashurov Bakhtiyar Iskandarovich, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotation: Ehtimollar nazariyasi va statistikasi, tasodifiy hodisalar va ularning ehtimollarini  o'rganish  bilan  bog'liq  bo'lgan  muhim  sohalardir.  Ushbu  maqolada ehtimollar  nazariyasining  asosiy  tushunchalari,  statistik  usullar  va  ularning  amaliy qo'llanilishi ko'rib chiqiladi.