INFLYATSIYA JARAYONLARINI MATEMATIK MODELLASHTIRISH - Fayzullayev Jamshid, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotation:  Ushbu  maqolada  inflyatsiya  jarayonlarining  matematik modellashtirilishi  haqida  batafsil  ma'lumot  beriladi.  Inflyatsiyaning  iqtisodiy ta'sirlarini tushunish va prognoz qilish uchun matematik modellarni qo'llash usullari ko'rib chiqiladi.