IQTISODIY OʻSISH VA BARQAROR RIVOJLANISHNING MATEMATIK TAHLILI - Ashurov Bakhtiyor Iskandarovich, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotation:  Ushbu  maqola  iqtisodiy  oʻsish  va  barqaror  rivojlanishning matematik  tahlilini  taqdim  etadi.  Tahlil  iqtisodiy  modellar  va  statistik  usullar yordamida  amalga  oshiriladi,  bu  esa  iqtisodiy  jarayonlarni  yanada  chuqurroq tushunishga yordam beradi.