SUNʼIY INTELLEKT VA BIG DATA TEXNALOGIYALARINING IQTISODIY PROGNOZLASHDAGI RO'LI - Fayzullayev Jamshid, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotation:  Ushbu  maqola  sunʼiy  intellekt  va  Big  Data  texnologiyalarining iqtisodiy  prognozlashdagi  ahamiyatini  tahlil  qiladi.  Ular  yordamida  iqtisodiy jarayonlarni yanada aniq va samarali bashorat qilish imkoniyatlari ko‘rib chiqiladi.