RAQAMLI TURIZM IQTISODIYOTIDA SUN’IY INTELLEKT ASOSIDAGI TALAB PROGNOZLASH UCHUN MATEMATIK MODELLAR - Ashurov Bakhtiyor Iskandarovich, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotation:  Ushbu maqolada raqamli  turizm  iqtisodiyotida sun’iy  intellekt asosida  talab  prognozlash  uchun  matematik  modellar  muhokama  qilinadi.  Talab prognozlash jarayonida sun’iy intellektning o‘rni va ahamiyati ko‘rsatiladi.