MOLIYAVIY RISKLARNI BAHOLASHDA EHTIMOLLAR NAZARIYASINING QO’LLANILISHI - Ashurov Bakhtiyor Iskandarovich, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annonation:  Ushbu  maqola  moliyaviy  risklarni  baholashda  ehtimollar nazariyasining  ahamiyatini  o‘rganadi.  Ehtimollar  nazariyasi  yordamida  moliyaviy risklarni aniq baholash va boshqarish usullari ko‘rib chiqiladi.