CHIZIQLI DASTURLASH USULI BILAN LOGISTIKA XARAJATLARINI OPTIMALLASHTIRISH - Ashurov Bakhtiyor Iskandarovich (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotation: Ushbu maqola chiziqli dasturlash usulidan foydalanib logistika xarajatlarini  optimallashtirish  jarayonini  o'rganadi.  Tadqiqot  logistika  xarajatlarini kamaytirish  uchun  samarali  strategiyalarni  taklif  etadi  va  amaliy  misollar  bilan tasdiqlanadi.