RAQAMLI IQTISODIYOTDA O’YINLAR NAZARIYASI VA KIBERXAVFSIZLIK XARAJATLARI OPTIMALLASHUVI - Ashurov Bakhtiyor Iskandarovich, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotation:  Ushbu  maqola  raqamli  iqtisodiyotda  ōyinlar  nazariyasi  va kiberxavfsizlik  xarajatlarini  optimallashtirish  muammolarini  o'rganadi.  Raqamli iqtisodiyotning o'sishi bilan kiberxavfsizlikning ahamiyati ortmoqda va bu maqola ushbu jarayonlarni tahlil qiladi.