KICHIK BIZNESDA MAHSULOT ISHLAB CHIQARISHNI OPTIMALLASHTIRISHNING DASTURLASH USULLARI - Ashurov Bakhtiyor Iskandarovich (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotation:  Ushbu maqolada kichik biznesda mahsulot ishlab chiqarishni optimallashtirish  uchun  chiziqli  dasturlash  usuli  ko'rib  chiqiladi.  Ushbu  usul yordamida  resurslardan  samarali  foydalanish  va  ishlab  chiqarish  jarayonlarini yaxshilash maqsadida strategiyalar ishlab chiqiladi.