RAQAMLI IQTISODIYOT SHAROITIDA KICHIK VA O'RTA BIZNESNI BOSHQARISH SAMARADORLIGINI OSHIRISH YO'LLARI - XAJIYEVA SEVINCH MARDONBEKOVNA, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Ushbu  maqolada  raqamli  iqtisodiyot  sharoitida  kichik  va  o'rta  biznesni boshqarish  samaradorligini  oshirishning  zamonaviy  usullari  va  mexanizmlari  tahlil qilinadi.  Tadqiqotda  raqamli  texnologiyalarning  menejment  jarayonlariga  ta'siri, axborot tizimlari yordamida boshqaruv qarorlarini qabul qilishning samarali modellari, shuningdek, raqobatbardoshlikni oshirishda innovatsion yondashuvlarning roli ko'rib chiqiladi.  Maqolada  kichik  va  o'rta  biznes  korxonalarida  raqamli  transformatsiya jarayonlarini joriy etishning amaliy natijalari ilmiy jihatdan asoslab beriladi.