ILK BILIMLARIMIZ SARI YO‘L — 1-SINF - Amanboyeva Gulnura,; Abdirimova Nurhayot,; Davronbekova Zaynab,; Jumanazarova Joziba, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya Ushbu  maqola  1-sinf  o‘quvchilari  tomonidan  yozilgan  bo‘lib,  unda  maktab hayotidagi  ilk  yil,  o‘quvchilarning  ta’lim  jarayoniga  moslashishi  hamda  olgan dastlabki  bilim  va  ko‘nikmalari  yoritiladi.  Maqolada  o‘qish,  yozish  va  hisoblashni o‘rganish  jarayoni,  sinfdoshlar  bilan  do‘stlik  munosabatlari  hamda  turli  tadbirlarda ishtirok etish tajribalari bayon etilgan. Shuningdek, ustozga bo‘lgan hurmat va mehr, ota-onalarning  qo‘llab-quvvatlashi  alohida  ta’kidlanadi.  Mazkur  annotatsiya  1-sinf o‘quvchilarining  maktabdagi  ilk  tajribalarini  va  erishgan  yutuqlarini  qisqacha ifodalaydi.