PARRANDA VA PARRANDAXONALAR GIGIYENASI - Xo‘jaxonova Moxinur Farxodjon qizi,; Abbosov Umidjon Maxmudjonovich,; Eshmatov G‘ayrat Xurram o‘g‘li,; Xo‘jaxonov Shoxruxon Idrisxo‘ja o‘g‘li, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya.  Ushbu  maqolada  parrandalarni  parvarish  qilishda  rioya  etilish lozim  bo‘lgan  zoogigiyenik  me’yorlar  hamda  parrandalar  saqlanadigan  binolarga qo‘yiladigan talablar hususida ma’lumotlar keltirib o‘tilgan.