INKLYUZIV TA’LIMDA O‘QUVCHILARNI KASBGA YO‘NALTIRISH - Qahramonova Zebuniso Raufjon qizi,, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya.  Inklyuziv  ta’limda  o’quvchilarni  kasb-hunarga  yo‘naltirish sohasida  mavjud  bo'lgan  ilmiy  xulosalar  va  tavsiyalar  hamda  umumiy  o‘rta  ta'lim maktablari  o‘quvchilarini  kasb-hunarga  yo‘naltirish,  xususan  kasblar  olami  bilan tanishtirish usullarini yangilash haqida bir qancha ma'lumotlar beriladi.