ADABIY TIL USLUBLARI. USLUB HAQIDA MAʼLUMOT. USLUB TURLARI HAQIDA MAʼLUMOT - Usmonova Xurshida Aybekovna,; Baxromova Mahbuba Baxtiyorjon qizi., (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya.Ushbu  maqolada  adabiy  til  uslublari,  uslub  tushunchasi  hamda uslub turlarining o‘ziga xos xususiyatlari yoritiladi. Shuningdek, adabiy tilning ilmiy, rasmiy, publitsistik, badiiy va so‘zlashuv uslublari haqida ma’lumot berilib, ularning til tizimidagi o‘rni va ahamiyati tahlil qilinadi.