BOLALAR O‘YIN QO‘SHIQLARI - Nurmatova Madina Fayzullo qizi, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya.  Ushbu  maqolada  o‘zbek  bolalar  folkloriga  xos  janrlardan  biri bo‘lgan  bolalar  qo‘shiqlari  va  ularning  yosh  avlod  kamolotidagi  ahamiyati, qo‘shiqlarning  turlari,  xususan,  o‘yin  qo‘shiqlarining  kuylanish  uslublari,  kelib chiqish tarixi, nomlanish sabablari yoritilgan.