KORXONALARNI HISOB SIYOSATINI SHAKLLANTIRISHVA AUDITINI TAKOMILLASHTIRISH - Muhiddin Abdumahmudov Xusanboy og‘li (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  korxonalarni  hisob-kitob  masalalari,  undagi siyosatni  shakllanish  yo‘llari,  auditni  takomillashtirish  haqidagi  bilimlar  yoritib berilgan.