KOMBINATORIKA - Rahimova Muborak Maxkamboyevna, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  kombinatorika  fanining  mazmun-mohiyati, uning  matematika  va  boshqa  fanlar  tizimidagi  o‘rni,  asosiy  tushunchalari  hamda amaliy ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, kombinatorik masalalarni yechish usullari, o‘rin  almashtirishlar,  joylashtirishlar  va  gruppalashlar  haqida  ma’lumot  berilib, ularning kundalik hayot va zamonaviy texnologiyalardagi qo‘llanilishi tahlil qilingan.