GUMON TUSHUNCHASI VA MOHIYATI. - Akbarali Boymirzayev Mingboyevich,; Shoniyeva Jasmina., (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya:Ushbu  maqolada  tilshunoslikda  gumon  tushunchasi  batafsil yoritilgan va misollar yordamida tahlil qilingan.