O‘ZBEK TILIDA O‘XSHATISHLARNING STRUKTUR-SEMANTIK XUSUSIYATLARI. - Dustmurodov Qahramon Mamadaliyevich.; Qudratova Marjona Farhod qizi. (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  tilshunoslikda  o‘zbek  tilshunoslikda o‘xshatishlarning  struktur-semantik  xususiyatlari  batafsil  yoritilgan  va  misollar yordamida tahlil qilingan.