RAQAMLI IQTISODIYOT SHAROITIDA TRANSPORT-LOGISTIKA MASALALARINI MATEMATIK MODELLASHTIRISH - Ashurov Bakhtiyor Iskandarovich (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotation:  Raqamli  iqtisodiyot  sharoitida  transport-logistika  masalalarini matematik  modellashtirish,  zamonaviy  texnologiyalar  va  algoritmlar  yordamida samaradorlikni  oshirishga  qaratilgan.  Ushbu  maqolada  transport  tizimlarining kompleks modellarini yaratish va ularni amaliyotda qo'llash usullari ko'rib chiqiladi.