CHIZIQLI DASTURLASH VA UNING IQTISODIYOTDAGI QO‘LLANILISHI - Ashurov Bakhtiyor Iskandarovich, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotation: Chiziqli dasturlash iqtisodiyotda resurslarni samarali taqsimlash va qaror  qabul  qilish  jarayonlarida  muhim  rol  o'ynaydi.  Ushbu  maqolada  chiziqli dasturlashning asosiy tamoyillari va uning iqtisodiyotdagi qo'llanilishi ko'rib chiqiladi.