ZAMONAVIY TURIZM INFRASTRUKTURASIDA SMART TEXNOLOGIYALARNI JORIY ETISH VA SAMARADORLIK TAHLILI - Ashurov I., (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  an'anaviy  turizmdan  smart  (aqlli)  turizmga o'tishning  iqtisodiy-innovatsion  asoslari,  AKT,  IoT  va  sun'iy  intellekt texnologiyalarining mehmondo'stlik sanoatidagi roli ikki tilda tahlil etilgan. Sayyohlar oqimining o'sish dinamikasini prognozlovchi modellar keltirilgan.