O‘SMIRLIK DAVRIDA SHAXS SHAKLLANISHINING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Egamberdiyeva Nigora Orifovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  o‘smirlik  davrining  psixologik  xususiyatlari, shaxs rivojlanishiga ta’sir etuvchi omillar hamda o‘smirlar bilan ishlashning samarali usullari  yoritilgan.  Shuningdek,  o‘smirlik  davrida  kuzatiladigan  hissiy  o‘zgarishlar, mustaqillikka intilish va ijtimoiy munosabatlarning shakllanishi tahlil qilingan.