MARKAZIY LIMIT TEOREMASI - Baxtiyor Iskandorivich, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotation:  Markaziy  limit  teoremasi  statistikada  muhim  ahamiyatga  ega bo'lib,  tasodifiy  o'zgaruvchilar  yig'indisi  taqsimotini  tushunishga  yordam  beradi. Ushbu  maqolada  teoremaning  asosiy  tamoyillari,  qo'llanilishi  va  amaliy  misollar keltiriladi.