KATTA SONLAR QONUNI - Baxtiyor Iskandorivich, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotation:  Katta  sonlar  qonuni,  matematikada  va  statistikada  muhim  rol o'ynaydi. Ushbu maqola katta sonlar qonunining nazariyasi, amaliyotda qo'llanilishi va uning ahamiyatini o'rganadi.