MATEMATIK STATISTIK AMALLAR - Baxtiyor Iskandorivich, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotation:  Ushbu  maqolada  matematik  statistik  amallar,  ularning  asosiy tushunchalari,  usullari  va  qo'llanilish  sohalari  haqida  batafsil  ma'lumot  beriladi. Statistik  amallarni  o'rganish  orqali  ma'lumotlarni  tahlil  qilish  va  qaror  qabul  qilish jarayonlarini yaxshilash mumkin.