MATEMATIK STATISTIKA ELEMENTLARI - Baxtiyor Iskandorivich, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotation:  Matematik  statistika  elementlari,  ma'lumotlarni  tahlil  qilish  va ularni  tushunish  uchun  zarur  bo'lgan  asosiy  tushunchalarni  o'z  ichiga  oladi.  Ushbu maqolada statistik tushunchalar, usullar va ularning amaliy qo'llanilishi haqida so'z yuritiladi.