CHET EL KAPITALI ISHTIROKIDAGI “HAMKORBANK” ATBDA IPOTEKA KREDITLARINI BERISHNI TAKOMILLASHTIRISH YO‘LLARI - Bahriddinov Amirullo, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya.Mazkur  maqolada  chet  el  kapitali  ishtirokidagi  “Hamkorbank” ATBda ipoteka kreditlarini ajratish amaliyoti, uning iqtisodiy mohiyati hamda mavjud muammolari  tahlil  qilingan.  Shuningdek,  ipoteka  kreditlari  bozorini  rivojlantirish, kredit  ajratish  jarayonlarini  soddalashtirish  va  xorijiy  tajribalar  asosida takomillashtirish  yo‘llari  yoritilgan.  Tadqiqot  natijasida  bankda  ipoteka  kreditlari samaradorligini oshirishga qaratilgan ilmiy taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.