BOSHLANG‘ICH SINFLARDA TO‘G‘RI TALAFFUZ KO‘NIKMALARINI RIVOJLANTIRISH - ATAMURODOVA GULNORA SHERMURODOVNA (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya:  Maqolada  boshlang‘ich  sinflarda  talaffuz  mashqlarini  ishlab chiqishda, savod o‘rgatish darslari va o‘qish darslari katta ahamiyatga ega. Ona tili darslarida nutqiy malakalarni shakllantiruvchi hamda o‘quvchilarni to‘g‘ri talaffuz qilishga yo‘naltiruvchi mashq va topshiriqlardan tizimli foydalanish