SIROJIDDIN SAYYID SHE’RIYATIDA IKKI BUYUK SIYMO MADHI - Saidova Dildora (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Sirojiddin Sayyid she’larida Alisher Navoiy va Zahiriddin Muhammad Bobur obrazlarining o‘rni haqida mulohaza yuritilgan.Shoirlar siymosi gavdalangan bir qancha she‘rlar tahlilga olingan.